Alexander de Groot (1970)
Alexander is grafisch vormgever en oprichter van PixelPlay. Af en toe chaotisch, maar tot op de letter nauwkeurig en altijd gedreven door creativiteit!

Hij slaagde voor de grafische opleiding ‘Reclame Vormgeving’ aan de Estor Studio School in Amsterdam in 1991 en behaalde in datzelfde jaar het certificaat DTP bij Van Beek in Badhoevedorp.
In 1999 startte hij zijn eigen reclamebureau ‘Allround Graphix!’ en breidde dit bedrijf in 2015 uit met een studio in Grijpskerke onder de naam PixelPlay. Sinds 2019 werkt hij samen met compagnon en jeugdvriend René Kalverboer.

“Grafisch vormgeven is
het mooiste dat er is!
Ik probeer zoveel mogelijk te vertellen
met zo min mogelijk middelen.”

In 1997 leerde Alexander zijn vrouw Ellen kennen. Samen zijn zij trotse ouders van Tiro; de stoere tienerzoon en Lana; een echte prinses. Hondje Mop wordt gezien als het vijfde volwaardige gezinslid.

Alexander in zoekwoorden:
vinyl, concerten, Lowlands, optimisme, humor, Middelburg, creatief, WordPress, Elementor Pro, Adobe, Corel, SEO, gezin, diabeet, Apple, flexibel, Playstation, Nintendo, Zelda, Björk, Foo Fighters, Vitalic, elektro muziek, 4AD, Grieks eten, Netflix, Stephen King, hardlopen, gadgets

Wie zijn wij?  |  Alexander  |  René   |  Caitlin