Over Alexander

Alexander de Groot (1970) Alexander is grafisch vormgever en oprichter van PixelPlay. Af en toe chaotisch, maar tot op de letter nauwkeurig en altijd gedreven door creativiteit! Hij slaagde voor de grafische opleiding ‘Reclame Vormgeving’ aan de Estor Studio School in Amsterdam in 1991 en behaalde in datzelfde jaar het certificaat DTP bij Van Beek in Badhoevedorp. In 1999 startte hij zijn eigen reclamebureau ‘Allround Graphix!’ en breidde dit bedrijf in 2015 uit met een studio in Grijpskerke onder de naam PixelPlay. Sinds 2019 werkt hij samen met compagnon en jeugdvriend René Kalverboer.
“Reclame is een fantastisch vak! Ik zie het als een uitdaging op een minimalistische manier zoveel mogelijk te vertellen.”

In 1997 leerde Alexander zijn vrouw Ellen kennen. Samen zijn zij trotse ouders van Tiro; de stoere tienerzoon en Lana; een echte prinses. Hondje Mop wordt gezien als het vijfde volwaardige gezinslid.

Door de aanschaf van een lasersnijder ontstond de behoefte aan een grotere ruimte. In het najaar van 2020 betrok PixelPlay een ruime loods bij DockWize in Vlissingen. Hier is voldoende ruimte om alle apparatuur onder te brengen, zodat een nog betere dienstverlening is ontstaan.

Alexander in zoekwoorden:
creatief, vinyl, concerten, Lowlands, optimisme, humor, Middelburg, WordPress, Elementor Pro, Adobe, Corel, Nikon,  SEO, gezin, diabeet, Apple, flexibel, PS5, Nintendo, Zelda, Björk, Foo Fighters, Vitalic, elektro muziek, 4AD, Grieks eten, Netflix, Stephen King, hardlopen, gadgets!

Wie zijn wij?  |  Alexander  |  René  |  Sylvana