HIER ZIJN WIJ TROTS OP!
Wij werken dagelijks aan de leukste projecten voor onze klanten.
In het onderstaande overzicht vindt u een selectie van onze projecten, afgewisseld met nieuwsberichten. 

Logo & Huisstijl

SWJP Logo

Naast haar bedrijf ‘Samenwerken met Je Paard’ heeft Joyce een tweede bedrijf, genaamd ‘Systemisch Werk Joyce Puister’. Voor die laatste ontwierp PixelPlay dit logo, waarbij de verbintenis tussen mens en paard binnen de driehoekrelatie zichtbaar wordt gemaakt.

Bekijk bericht »
Logo & Huisstijl

Féline Events Logo

Als uniek vrouwenteam hechten zij veel belang aan respect en gelijkheid. Tijdens hun productlanceringen zoeken ze balans tussen man en vrouw. Met deze visie in gedachten ontwierp PixelPlay voor Féline Events een logo waarin deze gelijkheid terugkomt. De website van deze Vlaamse dames vind je op https://felineeventsantwer.wixsite.com/felineevents.

Bekijk bericht »
Drukwerk

COC Uitnodigingskaartje

Dit kleurrijke kaartje dient als uitnodiging voor de maandelijkse café avond van het COC in Middelburg. UItgegeven op de jaarlijkse Coming Outday in oktober.

Bekijk bericht »
Nieuws

Gecertificeerd!

Vanaf vandaag is PixelPlay officieel aangesloten als leerbedrijf bij SBB en mogen wij leerlingen begeleiden tijdens hun studie om hen de nodige praktijkervaring op te laten doen.

Bekijk bericht »
Drukwerk

Modern Body Studio Informatie Folders

Natuurlijk wil je dat je piercing of tattoo veilig en hygiënisch geplaatst wordt. Dan ben je bij Modern Body Studio Angie aan het juiste adres! PixelPlay verzorgde de folders met informatie over de verzorging van de zojuist aangebrachte tattoo of piercing.

Bekijk bericht »
Diversen

Dutch Soap Company verpakking en stempel

Het is een eer wanneer je voor een bedrijf alle grafische toepassingen, van logo tot webshop, mag verzorgen. Neem nou Dutch Soap Company. Voor dit Zierikzeesche bedrijf hebben we o.a. het logo, de verpakking en de stempel van de handgemaakte zeep ontworpen. Alleen de zeep zelf, dát laten we aan Dutch Soap Company over …

Bekijk bericht »
Categorieën