HIER ZIJN WIJ TROTS OP!
Wij werken dagelijks aan de leukste projecten voor onze klanten.
In het onderstaande overzicht vindt u een selectie van onze projecten, afgewisseld met nieuwsberichten. 

Lasersnijden

Happiness is …

Wat een uniek cadeau; zo’n gepersonaliseerd tapas plankje. PixelPlay maakt van jouw geschenkje een uniek presentje! Probeer dat maar eens te overtreffen …

Lasersnijden

Uit het juiste hout gesneden

Loek Smit van Smit Interieurbouw & Advies laat met zijn houten visitekaartje precies zien wat hij doet.

Lasersnijden

Guitar hero

Met een gelaserde ‘hero’ op je gitaar klinkt ‘ie net wat persoonlijker!

Logo & Huisstijl

Logo Hotel Irene

Hotel Irene ligt vlakbij het strand en bos van Oostkapelle. Je voelt je er zo vrij als een vogel. PixelPlay ontwierp voor dit hotel het nieuwe logo waarin dit allemaal samen komt.

Lasersnijden

Houten plankje

Bouwteam Walcheren bedankt haar klanten op persoonlijke wijze met een houten (kaas)plankje.

Lasersnijden

Onze eerste laser opdracht!

Hij is binnen; de eerste opdracht voor onze kakelverse lasersnijder; het branden van een logo in twee automatten. Veelbelovend resultaat.

Auto reclame

Ook Leon houd afstand!

Vooral de kleine ondernemer, zoals veel ZZP-ers, hebben het door de Corona crisis zwaar. PixelPlay en ook Kaashandel Leon Tholenaar gaan door zolang het kan! Al is het wel op gepaste afstand. Fijn als je elkaar dan op deze manier kunt helpen …

Nieuws

S-BB Upgrade

Na twee succesvolle leerjaren zal onze huidige stagiaire Basher ons in juli gaan verlaten. Inmiddels heeft een nieuwe stagiaire zich aangemeld. Om deze leerlinge goed te kunnen begeleiden hebben wij ons naast de opleiding ‘Medewerker Sign’ nu ook laten erkennen als leerbedrijf voor de opleiding ‘Mediavormgever’.

Belettering

Belettering Stiltehuis Peter Butler

Het Stiltehuis op de begraafplaats van Kapelle is van binnen en van buiten voorzien van de symbolische Dandelion, welke ook in de huisstijl voorkomt van Peter Butler Uitvaartzorg.

Belettering

In- & Exterieur Piercing & Tattoo Studio

Het was een flinke klus, maar inmiddels is de piercing & tattoo studio van Angie volledig voorzien van een mooi nieuw in- en exterieur en is de studio sinds begin maart geopend. Met dank aan stagiaire Basher. Zusje, heel veel succes in je nieuwe pandje aan de Segeersstraat 26 in Middelburg!

Belettering

Inmiddels Middelburg

Concept Store Inmiddels is verhuisd van de Lange Delft naar de Segeersstraat in Middelburg. In dit nieuwe pand zijn 18 concept winkels ondergebracht. De gevel is voorzien van de logo’s van al deze bedrijven.

Belettering

Inmiddels Vlissingen

Naast het nieuwe pand in de Segeersstraat van de Zeeuwse hoofdstad, opende Concept Store Inmiddels ook voor het eerst haar deuren in de Walstraat in Vlissingen. Op beide locaties verzorgden wij de belettering. Guusje en Grace veel succes met beide mooie winkels!

Webdesign

Website Posidrive

Veel plezier en succes met je nieuwe website, Arjen. Ik hoop dat je ‘m net zo geslaagd vind als je vele leerlingen …

Categorieën