HIER ZIJN WIJ TROTS OP!
Wij werken dagelijks aan de leukste projecten voor onze klanten.
In het onderstaande overzicht vindt u een selectie van onze projecten, afgewisseld met nieuwsberichten. 

Auto reclame

Ook Leon houd afstand!

Vooral de kleine ondernemer, zoals veel ZZP-ers, hebben het door de Corona crisis zwaar. PixelPlay en ook Kaashandel Leon Tholenaar gaan door zolang het kan! Al is het wel op gepaste afstand. Fijn als je elkaar dan op deze manier kunt helpen …

Nieuws

S-BB Upgrade

Na twee succesvolle leerjaren zal onze huidige stagiaire Basher ons in juli gaan verlaten. Inmiddels heeft een nieuwe stagiaire zich aangemeld. Om deze leerlinge goed te kunnen begeleiden hebben wij ons naast de opleiding ‘Medewerker Sign’ nu ook laten erkennen als leerbedrijf voor de opleiding ‘Mediavormgever’.

Belettering

Belettering Stiltehuis Peter Butler

Het Stiltehuis op de begraafplaats van Kapelle is van binnen en van buiten voorzien van de symbolische Dandelion, welke ook in de huisstijl voorkomt van Peter Butler Uitvaartzorg.

Belettering

In- & Exterieur Piercing & Tattoo Studio

Het was een flinke klus, maar inmiddels is de piercing & tattoo studio van Angie volledig voorzien van een mooi nieuw in- en exterieur en is de studio sinds begin maart geopend. Met dank aan stagiaire Basher. Zusje, heel veel succes in je nieuwe pandje aan de Segeersstraat 26 in Middelburg!

Belettering

Inmiddels Middelburg

Concept Store Inmiddels is verhuisd van de Lange Delft naar de Segeersstraat in Middelburg. In dit nieuwe pand zijn 18 concept winkels ondergebracht. De gevel is voorzien van de logo’s van al deze bedrijven.

Belettering

Inmiddels Vlissingen

Naast het nieuwe pand in de Segeersstraat van de Zeeuwse hoofdstad, opende Concept Store Inmiddels ook voor het eerst haar deuren in de Walstraat in Vlissingen. Op beide locaties verzorgden wij de belettering. Guusje en Grace veel succes met beide mooie winkels!

Logo & Huisstijl

Rijschool PosiDrive Logo

Voor Rijschool PosiDrive ontwierpen wij een nieuw logo en een nieuwe website.De positieve energie van de naam en eigenaar Arjen zelf schuilt in de groene ‘check’. De rijschool is herkenbaar door het typische blauwe vierkantje. Arjen, veel plezier met je nieuwe logo en je nieuwe website op www.posidrive.nl …

Auto reclame

WFM Busje

Zijn het Ghostbusters? Stormchasers? Het nieuwe A-Team? Nee. Het is de nieuwe blikvanger van de Walcherse streekomroep WFM96! PixelPlay voorzag deze oude media bus van nieuwe belettering en nu kun je ‘m overal op Walcheren tegenkomen.

Belettering

Lichtbak Schoenmaker & Sleutels

In het nieuwe winkelcentrum ‘Tref’ in Middelburg hangt deze lichtbak van de altijd vriendelijke schoen- en sleutelmaker.

Zeeuwse Zondagen Flyer
Geen categorie

Zeeuwse Zondagen Flyer

Nadenken en gezelligheid in één! Dat kan tijdens een van de lezingen in de Kloveniersdoelen in Middelburg. De gasten liegen er niet om; Fokke Obbema, Thijs Pepping, Oscar Garschagen en Joke Backx. PixelPlay maakte de gevouwen flyer voor dit evenement.

Fotografie

Promofoto’s The Traveling Trashcans

Onderschat deze jonge muzikanten niet. Ze rocken alsof ze al 30 jaar bestaan! Met enige regelmaat treden ze op op diverse podia. PixelPlay verzorgde de promo foto’s van dit jonge talent.

Belettering

Hoodies Curling Team In De Bongerd

Voor het team van In De Bongerd verzorgde PixelPlay de hoodies om te dragen tijdens het culing evenement op de IJsbaan in Middelburg.

Logo & Huisstijl

SWJP Logo

Naast haar bedrijf ‘Samenwerken met Je Paard’ heeft Joyce een tweede bedrijf, genaamd ‘Systemisch Werk Joyce Puister’. Voor die laatste ontwierp PixelPlay dit logo, waarbij de verbintenis tussen mens en paard binnen de driehoekrelatie zichtbaar wordt gemaakt.

Belettering

Mollerlyceum Hoodies

Voor een leerlingenproject van het Mollerlyceum in Bergen op Zoom maakten wij 24 hoodies met 4 verschillende folies.

Categorieën