HIER ZIJN WIJ TROTS OP!
Wij werken dagelijks aan de leukste projecten voor onze klanten.
In het onderstaande overzicht vindt u een selectie van onze projecten, afgewisseld met nieuwsberichten. 

Succesverhaal

KICKSTARTPROGRAMMA ••• Om met een nieuwe dienst een topstart te maken, namen Alexander de Groot en René Kalverboer deel aan het Kickstartprogramma van Dockwize. “Als ik in mijn eentje was doorgegaan, was dit altijd een eenmanszaak gebleven en ik groei liever door. Met René erbij gaat dat lukken”, vertelt Alexander.

Logo Het Podium Netwerk

Het Podium Netwerk is een initiatief van Angelique Lapré en Daniela Verwilligen. Twee netwerksters pur-sang! Online geven zij ondernemers de ruimte om zich te presenteren, door hun figuurlijk een Podium geven. PixelPlay hielp deze dames aan een passend logo.

T-shirts Judokamp 2021

Voor Sportschool Geelhoed uit Souburg bedrukten wij 58 T-shirts in diverse kleuren en maten.

Logo Aqua-Happy

Zwemcoach Nicoline uit Oostkapelle richt zich met zwemlessen op alle leeftijden, maar vooral senioren. Dat je je bij haar als een vis in het water voelt, blijkt wel uit de naam en het logo, wat we samen met onze stagiair Basher met veel plezier voor haar hebben ontworpen.

Logo Kings Supermarkt

Voor deze nieuwe halal supermarkt in Papegaaienburg in Vlissingen ontwierp PixelPlay dit logo. Inmiddels is dit logo terug te vinden op de winkelruiten, flyers, visitekaartjes en kleding van deze supermarkt.

Logo Mini-Camping ‘t Schaepeweitje

Stagiair Basher heeft zijn ontwerp skills goed ontwikkeld bij PixelPlay. Doordat hij goed luisterde naar de wensen van de klant heeft hij een passend logo kunnen maken voor deze fijne camping in Biggekerke.

You’re welcome!

In opdracht van Smit Interieurbouw & Advies uit Middelburg sneden wij deze letters uit kunststof voor deze balie van de Schotsman in Kamperland. ‘You’re welcome!’

Dubbele flyer Tholenaar & PixelPlay

Wist je dat wanneer PixelPlay de achterkant van je flyer mag gebruiken de drukkosten gehalveerd worden? Dat maakt de prijs voor een aantrekkelijke flyer nóg scherper. Kaashandel Tholenaar begrijpt dat als geen ander.

Spik en span!

Schoonmaakbedrijf Top-A breidt haar wagenpark uit met twee prachtige busjes. PixelPlay kreeg de eer om deze van een mooie belettering te voorzien.

Lekkere pakketten

Kaashandel Leon Tholenaar komt met een smakelijke actie; speciaal samengestelde pakketten met nootjes, worst en kaas. Een leuk cadeau! Indien gewenst kan zo’n overheerlijk pakket door PixelPlay worden voorzien van een lasergravure in de vorm van een persoonlijke boodschap of bedrijfslogo.

Afhaalmenu El Mosquito

Vanwege de huidige Corona maatregelen is ook het nieuwe Spaanse restaurant El Mosquito in Middelburg overgegaan op afhalen. Daarvoor maakte PixelPlay dit watertandende afhaalmenu.

Aan tafel!

Alle borden bij strandtent Aloha Beach bij Vrouwenpolder zijn door PixelPlay voorzien van hun logo. Gegarandeerd on-afwasbaar!

Briefpapier & envelop Digi-Boekhouder

Bij een kwalitatieve en betaalbare boekhouder hoort betaalbaar kwaliteitsdrukwerk. Daarin hebben PixelPlay en Digi-Boekhouder elkaar goed gevonden!

Flyer Digi-Boekhouder

Een uitstekende, maar vooral betaalbare boekhouder nodig? Dan is Digi-Boekhouder een prima keuze! Deze flyer gaat het hele land door.

Cream Soap etiketten

Deze heerlijke Cream Soap is het nieuwste artikel van Dutch Soap Company. Verkrijgbaar in tien heerlijke geuren. PixelPlay vervaardigde de etiketten.

Een smakelijke verrassing …

Chantal van ZoetGoed Taarten enorm bedankt voor deze smakelijke verrassing met originele bedrukking! Dat is nog eens een eerlijke ruil voor een aantal inzetkastjes. Inmiddels kunnen wij bevestigen dat geen van getoonde gebakjes het heeft overleefd …

We hangen!

Inmiddels is ook aan de buitenkant van onze loods bij DockWize duidelijk dat we er gevestigd zijn.

Dag oude werkplek

Vanwege de verhuizing naar de nieuwe werkplek is de oude belettering overbodig. Die wordt er hier netjes afgehaald door onze stagiaire Caitlin.

Categorieën