HIER ZIJN WIJ TROTS OP!
Wij werken dagelijks aan de leukste projecten voor onze klanten.
In het onderstaande overzicht vindt u een selectie van onze projecten, afgewisseld met nieuwsberichten. 

Belettering

You’re welcome!

In samenwerking met Smit Interieurbouw & Advies uit Middelburg sneden wij de letters uit kunststof voor deze balie van de Schotsman in Kamperland. ‘You’re welcome!’

Drukwerk

Dubbele flyer Tholenaar & PixelPlay

Wist je dat wanneer PixelPlay de achterkant van je flyer mag gebruiken de drukkosten gehalveerd worden? Dat maakt de prijs voor een aantrekkelijke flyer nóg scherper. Kaashandel Tholenaar begrijpt dat als geen ander.

Belettering

Spik en span!

Schoonmaakbedrijf Top-A breidt haar wagenpark uit met twee prachtige busjes. PixelPlay kreeg de eer om deze van een mooie belettering te voorzien.

Lasersnijden

Lekkere pakketten

Kaashandel Leon Tholenaar komt met een smakelijke actie; speciaal samengestelde pakketten met nootjes, worst en kaas. Een leuk cadeau! Indien gewenst kan zo’n overheerlijk pakket door PixelPlay worden voorzien van een lasergravure in de vorm van een persoonlijke boodschap of bedrijfslogo.

Drukwerk

Afhaalmenu El Mosquito

Vanwege de huidige Corona maatregelen is ook het nieuwe Spaanse restaurant El Mosquito in Middelburg overgegaan op afhalen. Daarvoor maakte PixelPlay dit watertandende afhaalmenu.

Lasersnijden

Aan tafel!

Alle borden bij strandtent Aloha Beach bij Vrouwenpolder zijn door PixelPlay voorzien van hun logo. Gegarandeerd on-afwasbaar!

Drukwerk

Briefpapier & envelop Digi-Boekhouder

Bij een kwalitatieve en betaalbare boekhouder hoort betaalbaar kwaliteitsdrukwerk. Daarin hebben PixelPlay en Digi-Boekhouder elkaar goed gevonden!

Drukwerk

Flyer Digi-Boekhouder

Een uitstekende, maar vooral betaalbare boekhouder nodig? Dan is Digi-Boekhouder een prima keuze! Deze flyer gaat het hele land door.

Drukwerk

Cream Soap etiketten

Deze heerlijke Cream Soap is het nieuwste artikel van Dutch Soap Company. Verkrijgbaar in tien heerlijke geuren. PixelPlay vervaardigde de etiketten.

Nieuws

Een smakelijke verrassing …

Chantal van ZoetGoed Taarten enorm bedankt voor deze smakelijke verrassing met originele bedrukking! Dat is nog eens een eerlijke ruil voor een aantal inzetkastjes. Inmiddels kunnen wij bevestigen dat geen van getoonde gebakjes het heeft overleefd …

DockWize

We hangen!

Inmiddels is ook aan de buitenkant van onze loods bij DockWize duidelijk dat we er gevestigd zijn.

Belettering

Dag oude werkplek

Vanwege de verhuizing naar de nieuwe werkplek is de oude belettering overbodig. Die wordt er hier netjes afgehaald door onze stagiaire Caitlin.

Lasersnijden

Alle piepende lasers!

Staat de lasersnijder nog geen maand te draaien op de nieuwe lokatie, begint ‘ie plots te piepen en te jammeren. Probleem was gelukkig snel opgelost. Er bleek een Pomchi in te zitten …

Lasersnijden

Een echt Oog-Appeltje

Een originele ‘Leuntje & Merien’ wordt met de lasersnijder in een handomdraai overgezet op een bamboe telefoonhoudertje. Leuke cadeautip, toch?

Logo & Huisstijl

Digitalisering logo LP Guitars

Naast ontwerpen van logo’s is het ook mogelijk bestaande logo’s door PixelPlay te laten digitaliseren en te voorzien van een protocol. Zo kan een logo wat je normaal alleen op papier had, gebruikt worden voor alle digitale toepassingen, waaronder internet, drukwerk en lijn toepassingen. Dat is wat PixelPlay voor LP Guitars gedaan heeft.

Lasersnijden

Presentjes voor cliëntjes

Voor al onze huidige en nieuwe klanten hebben we speciaal voor de verhuizing een kleinigheidje gemaakt. Herken je jouw logo? Dan kun je jouw cadeautje op komen halen in onze loods …

DockWize

Welkom bij DockWize

Dank je wel, team van DockWize, voor dit welkomstpakket. We vallen met onze neus in de boter …

Categorieën