BASHER ABOZARRAA (2001)
Ontmoet Basher, de gedreven staigiaire van Opleidingencentrum Scalda. Sinds het voorjaar van 2019 is hij werkzaam bij PixelPlay. Inmiddels is hij bezig met zijn derde stage periode. 

Basher woont met zijn ouders, broertjes en zusje sinds 2016 in Nederland. Hij is de oudste zoon van de Syrische tekenaar Mohammad AboZarraa. Voordat hij in Nederland was heeft hij diverse tijdelijke baantjes gehad. Zo was hij ondermeer kapper, auto monteur en elektricien. Basher wil na zijn ICT opleiding verder in de grafische of technische sector. Bijvoorbeeld als media vormgever. 

“Bij PixelPlay doe ik veel praktijkervaring op. Ik leer er veel nieuwe dingen zoals het werken met tekenprogramma’s en het voorbereiden en uitvoeren van diverse opdrachten.” 

Zijn vrije tijd besteed hij het liefst achter zijn monster PC. Spellen als COD War Zone en Rocket League zijn daarbij favoriet. In het hoogseizoen is hij werkzaam in de horeca bij een van de betere strandtenten op Walcheren. 

Basher in zoekwoorden:
ICT, Syrië, Aleppo, Grijpskerke, Anime, Tokyo Ghoul, Playstation, Call of Duty, Burger King, denker, Jackie Chan, Netflix, Samsung, (n)Espresso, betrouwbaar, wilskrachtig, leergierig, nieuwsgierig.

Wie zijn wij?  |  Alexander  |  René  |  Basher