Bibey

Bibey (2000)
Met Bibey op de werkvloer is het nooit stil. Deze vrolijke noot doet bij PixelPlay praktijkervaring op op het gebied van ontwerp en uitvoering.

Deze uit Den Haag afkomstige dame is zeer creatief en bedreven. Na het afronden van haar VMBO opleiding in Middelburg is ze begonnen aan haar huidige opleiding Media Vormgeving in Vlissingen bij Scalda. 

Haar vrije tijd brengt ze graag door bij haar vriend, vrienden of familie verderop in het land. Maar je kunt haar ook tegenkomen in de Walcherse natuur, gewapend met haar fotocamera om vogeltjes te schieten. Mits deze diertjes haar geduld niet teveel op de proef stellen … 

“Creative in Chaos”

Wat ze later wil worden als ze groot is weet ze nog niet precies. Dat kan van alles zijn; grafisch vormgeefster, fotografe of (wie weet) kleuterjuf. Eerst wil ze vooral reizen en wat van de wereld gaan zien! 

Je vindt haar portfolio binnenkort op bibey.nl

Bibey in zoekwoorden:
vrolijk, creatief, Apple pencil, kleurrijk, pasta, Disney, reislustig, sociaal, Scalda, kletskous, muziek, Illustrator, InDesign, fotografie, Canon, chaoot, Nutella, Apple, ADHD, wijn,  pompoensoep, bril, Den Haag, fiets

Wie zijn wij?  |  Alexander  |  René   |  Bibey