Over Faye

FAYE ROOSE (2003)
Sinds begin maart van dit jaar is Faye werkzaam bij PixelPlay als stagiaire. Deze creatieve kletskous is geboren in Vlissingen en woont momenteel samen met haar vader en zusje in Oost-Souburg. 

Na haar opleiding bij de CSW Bestevaer volgt ze momenteel de opleiding Media Vormgeving bij Scalda Vlissingen. Buiten haar tijd bij PixelPlay kun je haar ook spontaan tegenkomen als verkoopster bij Etos. 

Faye is een echt mensen-mens en heeft een hekel aan negativiteit. Ze rijdt graag met haar autootje door het land, maar is qua reizen nooit verder gekomen dan Parijs. 

“Ik ben blij dat ik bij PixelPlay mijn netwerk kan uitbreiden en direct in contact kom met klanten.” 

Haar vrije tijd brengt ze het liefst door met ‘de meiden’, met haar vriend of fijn samen met kat Sjoerd op de bank. Samen een serietje kijken of met vrienden een bordspelletje spelen zijn dan haar favoriete bezigheden.

Wat ze later wil gaan doen weet ze nog niet precies. Je kunt haar ooit tegenkomen als creative director op een groot reclameburo of als kindercoach. 

Faye in zoekwoorden:
Scalda, tekenen, PC gamer, Nintendo, kletskous, ComicCon, Mexicaans eten, punkrock, katten, Nijntje, Hello Kitty, anime, neuspiercing, vrolijk, behulpzaam, Sjoerd, uit eten, films en series, Vivienne Westwood, Studio Ghibli, ’n rosé-tje op z’n tijd

Wie zijn wij?  |  Alexander  |  René |  Faye,