Over Noortje

Noortje Bergwerf (2003)
Van september tot februari loopt Noortje bij ons mee als stagiaire. Zij is derdejaars studente Mediavormgeven van het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Ze wil in deze periode veel leren, maar vooral veel praktijkervaring opdoen op het gebied van verkoop, ontwerp en uitvoering. 

Deze uit Wemeldinge afkomstige jongedame is bekwaam in het illustreren en animeren. Dat doet ze het liefst frame-by-frame met een jaren tachtig tintje. Op de laptop of gewoon op papier, het maakt haar allemaal niet uit. Alles wat ze maakt komt direct uit haar creatieve geest. 

“Ik snap het wel.
Alleen ik begrijp het niet.”

Haar vrije tijd brengt ze het liefst thuis door. Noortje is nl. een echte huismus. Al is ze ook niet vies van een feestje. Als ze daarbij aanwezig is, blijft ze ook tot in de late uurtjes. 

Samen met haar vriend, die zeevaardig is, wil ze na haar opleiding een paar jaar doorbrengen op zee. Gewoon om eens te kijken hoe dat is. Daarna hoopt ze haar eigen animatiestudio op te zetten. Disney en Pixar, jullie zijn gewaarschuwd!

Om een idee te krijgen van haar werk kun je een bezoekje brengen aan haar on-line portfolio

Noortje in zoekwoorden:
illustreren, animeren, Disney, Adobe, Illustrator, Animate, roze, Tim Burton, huismus, slaapkop, Wemeldinge, Camel Yellow, Looney Tunes, Netflix, creatief, Spanje, hip-hop, rode wijn, sushi, tapas, zoetekauw, impulsief

Wie zijn wij?  |  Alexander  |  René |  Noortje