Over Anouk

ANOUK ROOK (2003)
Sinds september is Anouk werkzaam bij PixelPlay als stagiaire. Deze creatieveling is geboren in Middelburg, maar verhuist dit najaar van West-Souburg naar het mooie Serooskerke. 

Na haar opleiding bij de CSW Bestevaer volgt ze momenteel de opleiding Media Vormgeving bij Scalda Vlissingen. Buiten haar tijd bij PixelPlay kun je haar ook spontaan tegenkomen als verkoopster bij de Action. 

Anouk is een echte dierenvriend (getuige haar kat, honden en hamster en binnenkort ook nog kippen en een paard). Ze heeft een hekel aan pindakaas (en trouwens alles waar pinda in zit). Binnenkort kun je haar ook op Walcheren tegenkomen op haar onlangs aangeschafte scooter. 

“Het lijkt mij leuk om de komende stageperiode mijn 3D technieken in te zetten bij PixelPlay.” 

In haar vrije tijd wandelt ze graag over het strand met haar honden en/of haar vriend Rick. Ook is ze on-line te vinden tijdens een potje Overwatch of Red Dead Redemption op de PC. 

Wat ze later wil gaan doen weet ze nog niet precies. Mogelijk iets met haar specialiteit 3D Modeling. Eerst heeft ze nog plannen om op dat gebied een HBO diploma te halen. 

Anouk in zoekwoorden:
Red Dead Redemption 2, PC gamer, Nintendo, Pokémon (Go), Podcasts, Overwatch, sushi, chocolade, 3D technieken, thee, schilderen, polymer clay, hamster Hawk, dierenvriend

Wie zijn wij?  |  Alexander  |  René |  Anouk