Test

Voor Omar Schildersbedrijf beletterden wij Omar's bestelbus. Onze oud-stagiaire Basher is verantwoordelijk voor het logo.

Middelburg een klein beetje mooier gemaakt met deze belettering voor Stadstochten Middelburg, direct naast het Stadhuis in de Lange Noordstraat. Hét adres voor de leukste activiteiten en tochten binnen het historisch centrum van Middelburg.

Winnen! Winnen! Winnen! Dat doe je met vriendinnen! En natuurlijk met een opvallend spandoek voor de nodige aanmoediging!

Vandaag een heel leuk project gerealiseerd voor Bohemian Vlissingen. Deze prachtige, eigenzinnige winkel met interieurartikelen en kleding aan de Walstraat 27 opent binnenkort haar deuren. PixelPlay ontwierp het logo en heeft vandaag de gevel van mooie wit/gouden belettering voorzien. Tamara…

Met 'good vibes only' ontwierp PixelPlay dit logo voor Bohemian Vlissingen; de winkel in hartje Vlissingen met liefde en passie voor mode, sieraden en interieur. 

Voor Ace Drinks in Vlissingen graveerden wij een sample kistje in het houten oppervlak aan de bovenkant en in het schuimrubberen binnendeksel. Chique-de-friemel!

Speciaal voor de Fuck-Up Night, een van de vele evenementen van DockWize, graveerde PixelPlay als symbolische uitglijder deze trossen bananen voor de sprekers van die avond.

Een houten menubakje staat mooi op de tafel, maar nóg opvallende wordt het met een gepersonaliseerd logo erin gegraveerd.

Wat een leuk idee! Maak van het strand jouw advertentieruimte met gepersonaliseerde slippers. Elke korte tekst is mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Een cadeau wordt nog leuker met een persoonlijke boodschap of typerende afbeelding erop. Zo ook deze stoere plank met een Harley Davidson logo erop. Welke boodschap of afbeelding zou jij op een hapjesplank laten graveren?