Test

Voor Rijk Bouw voorzagen wij een 36-tal hamers van hun logo. Dat tikt lekker weg!

Trots poseerde het team van DockWize in de door PixelPlay bedrukte shirtjes nadat het Get Unlocked evenement was afgelopen. Het was een geweldige eerste editie. Een groot succes!

Vandaag organiseert Dockwize het GetUnlocked evenement. Voor dit evenement bedrukte PixelPlay.eu de T-shirts en laserden wij een spuitmal voor de bewegwijzering en 125 appels met het GetUnlocked logo.#becreative #dockwize #getunlocked #lasersnijden #bloedverziekendheet

Voor het voetbalteam van BK Financial Services bedrukte PixelPlay de sportshirtjes.

Wat een leuke opdracht om aan te werken; het nieuwe logo voor Geluk in Jou. Dit coaching bedrijf van Pauline Geluk bied familie opstellingen en systemisch werk voor kinderen en volwassenen. Onze stagiaire Faye heeft het logo bedacht en er…

Een mooie zwarte bus beletterd met blauwe en reflecterende folie.

Voor onze 'bijna buurman' voorzagen wij zijn garage van naamstickers waar 24/7 osmose water te verkrijgen is.

Mooie opdracht van Van Boven Advocaten in Middelburg. Dit bedrijf verhuisde naar een nieuwe locatie in de binnenstad van Middelburg. In totaal 90 meter zandstraalfolie verwerkt in dit prachtige monumentale pand aan de Vlasmarkt.

Tsja. Dat krijg je d'r van. Als je je vader goed meehelpt een grote bestelling T-shirtjes te bedrukken; een uniek shirt van je idool Dua Lipa! Bedankt voor je inzet, Lana!

Schutte Cleaning vroeg PixelPlay een twintigtal tassen te bedrukken met hun logo. Ze leverden zelf de tassen aan en wij hebben deze voor ze bedrukt.